fbpx
Dorcas Hoorn; winkelen voor het goede doel

Dorcas Hoorn; winkelen voor het goede doel

Daarom is het een goede tip om even binnen te lopen bij Dorcas op het Hof van Hoorn en zie wat er allemaal te koop is. Dorcas zet zich in voor de meest kwetsbare mensen die slachtoffer zijn van armoede, uitsluiting en crisis. Dit doet Dorcas door middel van noodhulp en duurzaam ontwikkelingswerk.

Jaarlijks helpt Dorcas honderdduizenden mensen in Oost-Europa, Afrika en het Midden-Oosten. Dit wordt mede mogelijk gemaakt doordat u komt shoppen bij Dorcas. Heeft u spullen die u niet meer gebruikt dan is Dorcas hier heel blij mee. Kapotte en vieze spullen zijn niet welkom, ook witgoed of gaskachels kunnen helaas niet ingeleverd worden. U mag altijd even bellen voordat u spullen wilt brengen, wat wel of niet kan. U bent van harte welkom, de koffie en thee staat voor u klaar in de koffiehoek. . En u kunt gratis parkeren. 
Dorcas, Dr.C.J.K.van Aalstweg 5B, Hoorn. Openingstijden zijn dinsdag van 12.00 tot 16.00 uur en donderdag, vrijdag en zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur. T. 0229-820395. www.dorcaswinkelhoorn.nl