fbpx
Bouchier Sport 2000; wintersport

Bouchier Sport 2000; wintersport

U vindt hier 2800 m2 winkel gevuld met kwaliteit sport kleding en natuurlijk sportschoenen. De tijd van wintersport is aangebroken, de liefhebbers voor deze sport kunnen bij Bouchier Sport hun complete outfit vinden ondersteund door de juist adviezen. Bent u op zoek naar de juiste ski’s kom dan langs bij Bouchier Sport en laat u adviseren. De technologie voor de nieuwste ski’s staat nooit stil dus de nieuwste snufjes vindt u hier. Het team van Bouchier Sport helpt u graag verder om de juiste ski’s te vinden. Er wordt gekeken naar lengte van de ski’s, de lengte is afhankelijk van u niveau, gewicht, lichaamslengte en of u een ervaren skiër bent of een nieuweling, man of vrouw, voor de dames zijn er namelijk speciale damesski’s ontworpen, lichter en flexibeler.

Daarbij zijn bij de ski’s voor de dames de bindingen verder naar voren geplaatst om het lagers zwaartepunt te compenseren. 
Bouchier Sport 2000 kiest de producten en collecties altijd met zorg uit, hier vindt u zeker de laatste trends. Aandacht en kwaliteit staan hier hoog in het vaandel. Kom gezellig langs en bekijk de nieuwste trends voor uw wintersport 2019-2020.

Bouchier Sport 2000, Dr.C.J.K.van Aalstweg 7C, Hoorn. T. 0229-215661. www.bouchiersc.nl