fbpx
Beter Bed; voor een juist slaapcomfort

Beter Bed; voor een juist slaapcomfort

Accessoires zijn in deze winkel ook zeker te vinden, zoals spiegels, verlichting, plaids, slaapzakken, wekkers en nog veel meer. Of wat dacht u van leuke nieuwe kussenhoezen en frisse kleuren of trendy bedrukkingen. Dit zijn leuke cadeautjes voor de sfeervolle feestmaand december.

Bent u op zoek naar een nieuw bed, neem bijvoorbeeld de boxspring. Een van de populairste slaapsystemen van deze tijd. De boxspring is een bed wat lekker ligt, het zijn twee matrassen op elkaar. De bedbodem bestaat uit een gestoffeerd box met veren die over de volledige breedte veerkracht geeft. Het topmatras zorgt voor een zachter oppervlak, hierdoor slaapt u heerlijk en comfortabel. Boxsprings zijn te verkrijgen in verschillende soorten en kwaliteiten. Bijvoorbeeld elektrisch verstelbare boxsprings, boxsprings met bergruimte, vlakke boxsprings. In 1 persoons, 2 persoons of twijfelaar formaat. De instaphoogte van een boxspring is ook vaak hoger dan een gewoon bed, dus dat maakt het in en uitstappen makkelijker. Wilt u meer informatie kom dan langs bij Beter Bed. Het team van Beter Bed staat u voor u klaar om u te helpen of te adviseren.

Beter Bed, Dr.C.J.K.van Aalstweg 10A in Hoorn. T. 0229-271884. www.beterbed.nl