fbpx
Industriele meubelen bij FACTORY HOUSE

Industriele meubelen bij FACTORY HOUSE

Heel veel woongenot en een hele ruime keuze aan meubelen staan hier opgesteld in de 5000m2 showroom.
Het is heel ruim opgezet in deze prachtige showroom waardoor u hier zeker vindt wat u zoekt. In alle rust en overzicht kunt u hier doorheen lopen en alles bekijken. Prachtige banken, groot of klein, hoekbanken, tweezitsbanken, of hoekbanken met een liggedeelte.

De nieuwste trends en kleuren zoals groen of cognac kleur maar uiteraard ook hele frisse kleuren. Tweezits, hoekbanken, relax fauteuils. Of een combinatie maken, alles is hier mogelijk. Als u hier rondloopt bekijk dan ook de prachtige lampen bij Factory House. Of de sfeervolle eethoeken, barkrukken, salontafels, prachtige kasten. Zoveel keuzes en mogelijkheden zijn hier te vinden. 7 dagen per week geopend. U bent van harte welkom. De medewerkers staan graag voor u klaar. Gratis parkeren. Factory House, Dr.C.J.K.van Aalstweg 10, Hoorn. T. 0229-785364 www.factoryhouse.nl of info@factoryhouse.nl