fbpx
Jumper; het complete assortiment voor dieren

Jumper; het complete assortiment voor dieren

De supermarkt onder de dierenspeciaalzaken. Jumper is een ruime grote winkel, overzichtelijk. U vindt hier een ruim assortiment en lage prijzen met de vakkennis van een speciaalzaak.  Het assortiment bij Jumper varieert van exclusieve premiummerken tot de bekende supermarktmerken en huismerken. Deze biedt Jumper tegen vaste lage prijzen aan. Wat betreft de dierbenodigdheden heeft Jumper een ruime keus variërend van alle basisbenodigdheden tot de meest luxe en trendy accessoires.

De juiste voeding voor uw huisdier is heel belangrijk. Hoe beter de voeding is afgestemd op de natuurlijke behoefte hoe beter het dier het naar zijn zin zal hebben. De juiste voeding zorgt er ook voor dat uw dier langer leeft en bespaart op hoge dierenartskosten. Ook speelgoed voor u dier vindt u hier, de leukste en trendy artikelen. En wat dacht u van slaap manden voor uw dier, in vele soorten in maten. 
Kom eens langs en bekijk ons ruime assortiment. De medewerkers van Jumper helpen u graag en heeft u vragen dan kunt u ze hier stellen. 
Jumper, Dr.C.J.K.van Aalstweg 8A in Hoorn. Telefoon: 0229-855707. www.jumper.nl