fbpx
BCC heeft de computer voor elk type gebruiker

BCC heeft de computer voor elk type gebruiker

Zowel prive als op ons werk of school kunnen we er niet meer omheen. Bij BCC vindt u de perfecte computer voor u zelf met hulp van de deskundige medewerkers. Bent een gamer of werkt u nou juist met Word en Excel op de computer, voor elk type gebruiker is er een soort computer of laptop. De laptop is ideaal voor mensen die onderweg in de trein nog even willen werken of juist omdat deze mensen graag hun bestanden altijd graag bij de hand hebben. Of lekker in bed naar een filmpje kijken dan is een Laptop ideaal. U kunt bij BCC terecht voor een eenvoudig budget model of de duurdere versies. Ook zijn de laptops bijvoorbeeld leverbaar met of zonder toetsenbord, zonder is compact en makkelijk mee te nemen.

Bij BCC bent u ook aan het juiste adres voor IPad, Tablets, E-readers, uiteraard ook de nieuwste modellen vindt u hier. Kom gezellig langs en laat u adviseren wat het beste bij u past. De medewerkers van BCC staan voor u klaar om u te laten zien wat er allemaal mogelijk is. .  BCC, Dr.C.J.K.van Aalstweg 12B, Hoorn. www.bcc.nl