fbpx
BCC; Altijd een oplossing in huis

BCC; Altijd een oplossing in huis

BCC selecteert de juiste producten voor u. Advies, montage en reparatie is ook bij BCC een fijne bijkomstigheid. Door deze services weet u zeker dat uw nieuw aangekochte product thuis goed werkt en blijft werken waardoor u onbezorgd kunt genieten. Als u een nieuw product aankoopt dan wilt u deze ook direct kunnen gebruiken. Bij BCC kunt u kiezen voor Click & Collect.

Hiermee kunt u 1 uur na uw bestelling uw product op komen halen in de winkel naar keuze en betalen doet u eventueel pas in winkel als u het ophaalt. Bij BCC betaald u overigens nooit teveel. Heeft u het product elders goedkoper gezien dan kunt u binnen twee weken het volledige prijsverschil terugvragen, dat is de BCC prijsgarantie. De populaire producten bij BCC zijn stofzuigers, koffiezetapparaten, televisies en natuurlijk vele andere artikelen. Kom gezellig langs en zie zelf wat BCC u te bieden heeft. 7 dagen per week geopend. Ruime parkeergelegenheid en gratis. Het deskundige verkoopteam heet u van harte welkom!BCC Hoorn, Dr.C.J.K. van Aalstweg 12B, Hoorn. www.bcc.nl