fbpx
Leen Bakker; Klaar voor de start

Leen Bakker; Klaar voor de start

Alle 2500 medewerkers van èèn van de grootste woonketens staan elke dag klaar om u als klant optimaal te bedienen. U vindt hier kwaliteitsproducten  en nieuwe inspiratie. En vele kortingen.

Op dit moment is er final sale, veel artikelen nog goedkoper dan ooit. Van 20% tot 70% korting. Op bedden, kasten, meubelen en nog veel meer. Het najaar komt er aan dus tijd om de huiskamer, slaapkamer, hal of andere plekjes in uw huis weer sfeervol te maken voor de lange donkere dagen. Prachtige sfeerlampen, kandelaars, prints voor aan de wanden, kussens, bankstellen of prachtige gordijnen. Wat dacht u van uw hal, geen rondslingerende sleutels, sjaals of schoenen. Bijvoorbeeld een stijlvolle mand die gezien mag worden en waar u al deze spullen in kan doen waardoor het opgeruimd is maar toch bij elkaar om makkelijk te pakken als u weggaat en in te doen als u thuis komt.  Kom langs en ontdek de beste prijzen op de artikelen die u nodig heeft. Zorg dat u het niet mist en kom langs voor de leukste koopjes.  Ook online kunt u alvast kijken wat er te vinden is in de final sale bij Leen Bakker.

Leen Bakker, Dr.C.J.K.van Aalstweg 15, Hoorn. www.leenbakker.nl