fbpx
Kwantum; voor elke woonstijl

Kwantum; voor elke woonstijl

Bij deze veelzijdig winkel vindt u de meest uiteenlopende woon artikelen, voor ieder wat wils.  En voor speciale prijzen wat het winkelen bij Kwantum zeer aangenaam maakt.

Bij Kwantum kunt u echt leuk shoppen en u vindt hier zeer uiteenlopende artikelen. Ook voor kleine accessoires of nieuwe vloerkleden bent u hier aan het juiste adres. Alleen al op uw vloer een nieuw vloerkleed neerleggen kan de inrichting en sfeer van uw huiskamer of slaapkamer al helemaal veranderen en verfrissen. Bij Kwantum verkopen ze ook handgemaakte vloerkleden of juten vloerkleden. Vele designs en kleuren. In ronde vormen of opengewerkte kleden. Het najaar start alweer over enkele maanden en dan is het misschien fijn om uw muren van een nieuw behang of lik verf te voorzien. Want ook met wat minder weer is de zin in klussen in huis hoger en moet goed benut worden. Zodat de maanden die volgen, de lange donkere dagen uw huis sfeervol en helemaal naar uw zin is. Kom langs bij Kwantum en laat u verrassen door de vele keuzes en aanbiedingen. 

Kwantum, Dr.C.J.K. van Aalstweg 12A in Hoorn. www.kwantum.nl