fbpx
Fit For Free, sporten wanneer het jou uitkomt

Fit For Free, sporten wanneer het jou uitkomt

Met de pas van Fit For Free ben je welkom op alle clubs.  Een abonnement die bij u past, dus niet betalen voor diensten waar u geen gebruik van maakt. Er is altijd professionele begeleiding aanwezig en de openingstijden zijn zeer ruim dus u kunt sporten wanneer het u uitkomt.

Het is belangrijk om  snel je weg te vinden in de sportschool en Fit For Free helpt u daarbij. U kunt gebruik maken van het programma Fit Start. Met behulp van een introductieprogramma krijgt u een vliegende start en bouwt u binnen no-time sportroutine op. Dit programma is geheel vrijblijvend en gratis.  Heel belangrijk is eerst uw doel bepalen, wat wilt u bereiken en dan is de kans van slagen ook veel groter. Het introductieprogramma helpt bij het slagen van uw doel.  Uiteraard kunt u ook meedoen aan groepsfitness met een instructeur die u uitdaagt uw grenzen te verleggen.  Bent u klaar met uw training dan kunt u even bijkomen in de Social Corner en kletsen met mede sporters.  Kom gewoon bij ons langs en laat u informeren door 1 van de medewerkers van Fit For Free. U bent van harte welkom en altijd gratis parkeren.

Fit For Free, Dr.C.J.K.van Aalstweg  6B, Hoorn. www.fitforfree.nl