fbpx
Kwantum voor alle tuintrends

Kwantum voor alle tuintrends

De kleuren zijn ook heel top dit jaar. Van kleurrijk tot pasteltenten. Mooie grijs tinten combineren met pasteltinten. Bijvoorbeeld de parasol in het grijs en de tafel in het roze met mintgroene potten, een kleurenparadijs. Sfeer en gezelligheid. Is dat wat u zoekt, kom dan kijken bij Kwantum. Vele mogelijkheden, vele kleuren en soorten van alle tuinartikelen. Leuk bankjes met fijne kussen in de leukste kleuren. Heerlijke lounge sets zijn bij Kwantum te vinden.

De loungesets zijn er in kleinere maten maar ook ruime en groter. Fijne verlichting in vele soorten voor buiten of windlichten in grote en kleine maten. Of mooie lantaarns die sfeer bepalend zijn in uw tuin. Tropische sferen in uw tuin voor de zomer die eraan komt. Heerlijk relaxen en veel gezelligheid dat willen we allemaal toch in onze tuin of op ons balkon. Zie ook de acties in de folder op de website van Kwantum. Elke zondag geopend van 12 tot 17 uur. Superkoopzondag op 26 mei. Kom gezellig langs en zie wat er allemaal te koop is bij Kwantum. Kwantum, Dr.C.J.K.van Aalstweg 12A in Hoorn. www.kwantum.nl