fbpx
Jumper; een breed assortiment

Jumper; een breed assortiment

Het assortiment betreft premium merken maar ook supermarktmerken en huismerken. Op het gebied van dierenbenodigdheden is hier een zeer ruime keus te vinden. Ook trendy en luxe accessoires zijn te koop bij Jumper. Wat leuk is om te weten, Jumper organiseert met regelmaat een evenement. Binnenkort is er de Doe-dag voor honden. Onlangs was er de Ras kattendag en er is een Aquarium dag geweest. Deze dagen worden druk bezocht en dat maakt de mensen van Jumper enthousiast om weer een nieuwe evenement te organiseren. 

Op dit moment is er een stem actie aan de gang, en maakt Jumper Hoorn kans met de meeste stemmen te winnen als beste winkelketen. Wilt u dat Jumper als beste winkel gaat winnen dan kunt u een stem uitbrengen op www.bestewinkelketen.nl/jumper. Nog leuker is het dat als u stemt dat u kans maakt op fantastische prijzen. Pak deze kans en stem voor Jumper. Op 26 mei Superkoopzondag en 30 mei Hemelvaartsdag is Jumper geopend van 12.00 tot 17.00 uur. 
Jumper, Dr.C.J.K.van Aalstweg 8A, Hoorn. Telefoon: 0229-855707. Of zie de website www.jumper.nl