fbpx
Sense Keukens inspireert

Sense Keukens inspireert

Een belangrijke rol in uw woning is de keuken. Hier begint uw dag met ontbijt, koffie, thee en gesprekken. En u eindigt uw dag in de keuken met eten en gesprekken, gezelligheid en sfeer. Dit is het hart van uw huis, hier wordt geleefd, gekookt, gelachen, dus heel belangrijk dat de juiste sfeer hier gecreëerd wordt. 

De adviseurs bij Sense Keukens zijn professionals met passie voor keukens. Hun ervaring en expertise worden gecombineerd met heel veel enthousiasme. Een luisterend oor voor uw wensen en zij staan garant voor optimale kwaliteit en klantvriendelijkheid. U bent hier van harte welkom om rustig te genieten van alle indrukken en mogelijkheden onder het genot van een heerlijke espresso of cappuccino. 
Sense Keukens organiseert ook workshops, clinics en eigen evenementen, van kookles tot kaasproeverijen. Kom gezellig langs om onze winkel/showroom te bekijken en om uw vragen te stellen. Sense Keukens is de eerste en de laatste zondag van de maand geopend. Dus ook 28 april Superkoopzondag. Het is mogelijk om buiten de openingstijden een afspraak te maken bij Sense Keukens. 
Sense Keukens, Dr.C.J.K.van Aalstweg 16, Hoorn. Telefoon: 0229-745000. www.sensekeukens.nl