fbpx
Sanidirect; Ruime keuzes aan sanitair

Sanidirect; Ruime keuzes aan sanitair

Talloze mogelijkheden kunt u hier bezichtigen. U vindt hier complete badkamers, ook luxere badkamers. In de showroom staan wel 45 badkamer combinaties, in vele kleuren. Of het nou gaat om wandclosets, of regendouche sets, badwanden u vindt het allemaal bij Sanidirect. In de winkel vindt u ook een breed assortiment om uw badkamer te betegelen. Ideeën en zeker inspiratie op doen dan bent u hier op het juiste adres. Het kiezen van de juiste tegel is erg belangrijk voor de badkamer, deze zorgt uiteraard voor de sfeer en uitstraling.

Komt u er niet helemaal uit met de keuze voor uw nieuwe badkamer of sanitair, de adviseurs van deze winkel staan voor u klaar. Met hun brede kennis op het gebied van sanitair zal er altijd een gepast advies worden gegeven. Beste combinaties tussen kwaliteit en prijs. Tot ziens in onze winkel. Sanidirect, Dr.C.J.K van Aalstweg 10C in Hoorn. Telefoon: 0229-768996. Web: www.sanidirect.nl