fbpx
Megategel, ruim assortiment

Megategel, ruim assortiment

De showroom bestaat uit ruim 1500 m2 en is stijlvol ingericht met de nieuwste trends op badkamer en tegel gebied. Bent u op zoek naar een nieuwe badkamer of wilt u alleen wat sanitair vervangen, bij Megategel is de keuze enorm. Of u nou een budget badkamer wilt of een wat ruimer budget heeft, bij Megategel kan het allemaal. De mogelijk is er om uw droombadkamer samen te plannen met een 3D-badkamer. U bepaalt helemaal zelf hoe u wilt dat uw badkamer eruit komt te zien. 

Vloeren

Bent u op zoek naar een nieuwe vloer? Dan kunt u hier bij Megategel terecht voor een ruim assortiment. Of dit nu voor de woonkamer is of voor de badkamer, keuken of een andere ruimte, u vindt het hier allemaal. PVC vloeren zijn bijvoorbeeld de laatste jaren flink toegenomen in populariteit. Bij Megategel vindt u een ruim assortiment in verschillende vormen. Een PVC vloer is een kunststof parketvloer gemaakt van lagen PVC, ontstaan als alternatief voor hout of natuursteen. Kom gezellig bij ons langs en laat u adviseren door onze medewerkers bij Megategel. Megategel, Dr.C.J.K.van Aalstweg 16, Hoorn. Telefoonnummer: 0229-239526. www.megategel.nl