fbpx
Medec Wonen en Slapen;  Presenteert Twice-zitconcept

Medec Wonen en Slapen; Presenteert Twice-zitconcept

Het assortiment is veelzijdig en alle woonstijlen zijn er vertegenwoordigd. Van modern tot klassiek, maar ook lifestyle met trendy meubelen. Ook is Medec specialist in slaapcomfort en relaxfauteuils. 

Verstelbaar in elke positie, daar draait het bij de nieuwste relaxfauteuils van het Twice zitconcept om. Ze worden gemaakt door meubelfabriek De Toekomst, ook een familiebedrijf met een rijke historie. Heerlijk achterover leunen om comfortabel en in alle rust een boek te lezen of een film bekijken. De Twice-serie wordt al snel uw partner waar het gaat om relaxen in een natuurlijke én gezonde houding.

Zo hebben de Twice modellen een unieke stand; de hartbalans. Het is de meest ideale lighouding waarbij het hart minder snel gaat pompen en u optimaal kunt ontspannen. En welke stand u ook kiest, de voetenklep ondersteund uw beweging.

Gemak en comfort kenmerken ook de bediening. Het ingebouwde bedieningspanel brengt de stoel met behulp van een drietal elektromotoren in de stand waar u op dat moment behoefte aan heeft. De hoofdsteun is apart verstelbaar. Bij Medec Wonen en Slapen staan verschillende Twice-modellen voor u klaar. Meer weten? Medec Wonen en Slapen, Van Aalstweg 11 in Hoorn (Hof van Hoorn) tel. 0229-267413.