fbpx
Leen Bakker vele voorjaarsartikelen

Leen Bakker vele voorjaarsartikelen

Alles om u tuin of balkon lente en zomer klaar te maken vindt u bij Leen Bakker. Van stoer tot romantisch. Romantische sfeer voor op uw balkon of in uw tuin. Om dit sfeertje te maken is het heel belangrijke de juiste kleuren te gebruiken, zoals bijvoorbeeld pasteltinten zachtroze of pastelblauw. Uiteraard is het materiaal wat u gaat gebruiken om deze sfeer te creëren ook heel belangrijk. Wat het heel erg goed doet zijn gevlochten materialen. 

Heeft u een nieuwe lamp nodig, een vloerkleed, binnen of buiten accessoires, u vindt het allemaal bij Leen Bakker. U vindt hier bijvoorbeeld laminaat met. Of de lampenserie Ravi. Alle hoofdkussens zijn te verkrijgen. Ook vitrages, overgordijnen en inbetweens. Alle soorten sier en woonkussens . Ook vele aanbiedingen vindt u bij Leen Bakker. Met het mooie weer in aantocht is een bezoekje aan Leen Bakker meer dan de moeite waard. Leen Bakker, Dr.C.J.K. van Aalstweg 15 in Hoorn. Telefoon: 0229-266077 zie de website www.leenbakker.nl