fbpx
Kwantum, fluitend het voorjaar in

Kwantum, fluitend het voorjaar in

Het gezellig te maken voor de komende maanden. De mooiste trends kleuren voor in uw tuin of op uw balkon. Bij Kwantum is een ruime keuze aanwezig om de sfeer voor het voorjaar en zomer te bepalen. We dromen vaak van de verre oorden met de mooie kleuren en warme zon. Dit kunt u ook naar uw tuin of balkon verplaatsen. Bij Kwantum zijn mooie gele meubels en accessoires te koop om deze sfeer te maken. 

Een stijlvol buiten, dit begint bij de basis met mooie grote bloempotten. Zwart is bijvoorbeeld aantrekkelijk en chique. En dit combineren met mooie pasteltinten. Dat maakt het stijl en sfeervol. Of lekker languit in de zon, heerlijk de benen gestrekt en wegzakken in zachte kussens, relaxen op een mooie lounge bank, deze vindt u ook bij de Kwantum. Fakkels, grote lantaarns of kaarsen om het sfeertje af te maken in uw tuin of op uw balkon, in alle kleuren en maten. Leuke potten voor aan de muur of aan uw balustrade van uw balkon, in steen met pastel tinten. Kom gerust even langs en kijk naar het brede assortiment bij Kwantum. 
Kwantum, Dr.C.J.K.van Aalstweg 12A in Hoorn. www.kwantum.nl