fbpx
Fietsenstunt.nl, persoonlijke aandacht en vakkennis

Fietsenstunt.nl, persoonlijke aandacht en vakkennis

Bij deze fietsenwinkel en webshop wordt u bijgestaan door een ruime ervaring. Op het Hof van Hoorn kunt u een bezoekje brengen aan de winkel en zien zelf wat voor een ruime keuze er te koop is aan fietsen bij Fietsenstunt.nl 

De medewerkers helpen u graag naar het zoeken van de juiste fiets voor. Persoonlijke aandacht en het contact met de klanten vinden ze bij deze fietsenwinkel erg belangrijk en een goed en eerlijk advies. Ook kunt u uiteraard online kijken naar de juiste fiets voor u op de website van Fietsenstunt.nl Online winkelen, ervaar het gemak en u ziet elke dag de nieuwste aanbiedingen voorbij komen op deze website. Fietsenstunt.nl levert ook snel uw fiets, het streven is binnen 2 werkdagen. Uiteraard moet de fiets dan wel op voorraad zijn. En wat fijn is om te weten, alle accessoires die u bij de fiets aankoopt worden gratis gemonteerd zodat u zeker weet dat alles goed werkt en zeker bent van de plezier van het fietsen op uw nieuwe fiets. De medewerkers van Fietsenstunt.nl staan voor uw klaar om u te adviseren. Fietsenstunt.nl Dr.C.J.K.van Aalstweg 8 in Hoorn. www.fietsenstunt.nl