fbpx
Een PVC vloer: De perfecte basis voor jouw interieur

Een PVC vloer: De perfecte basis voor jouw interieur

Net zo gemakkelijk te leggen als laminaat en net zo duurzaam als het sterkste vinyl. PVC vloeren zijn in snel tempo een ware favoriet geworden dankzij de vele toepassingsmogelijkheden en voordelen: om wat te noemen, het is duurzaam, waterafstotend, geschikt voor vloerverwarming, geluiddempend en gemakkelijk in onderhoud. 
PVC vloeren zijn beschikbaar in een ruim aanbod van kleuren en patronen, passend bij vrijwel iedere smaak, persoonlijkheid en interieur. Kom langs bij Carpetright Hoorn en vind de vloer die het beste bij je past! De medewerkers/ adviseurs helpen u graag en laten u graag de vloeren zien die in de winkel aanwezig zijn. 
Carpetright, Dr.C.J.K.van Aalstweg 11, Hoorn. Telefoon: 0229-239975 of www.carpetright.nl