fbpx
Bij Dorcas, leuk winkelen voor lage prijzen

Bij Dorcas, leuk winkelen voor lage prijzen

Hier slaagt iedereen voor een goed 2e hands artikel. De prijzen zijn laag waardoor het leuk winkelen is bij deze kringloopwinkel. En de keuze is groot.

Het voorjaar is begonnen en de mensen krijgen weer zin om op te ruimen. Dat kan van schuurt tot kasten in huis tot kledingkasten zijn. Bent u bij het opruimen spullen tegengekomen die nog goed zijn, breng dit dan naar Dorcas. Gun iemand een toekomst met de spullen die u niet meer gebruikt. En als u uw kledingkast opruimt en er blijft kleding over die nog goed te gebruiken zijn, Dorcas is hier heel blij mee en iemand die dit aanschaft nog blijer. De opbrengst van Dorcas gaat naar de projecten voor de allerarmsten. Projecten zoals het geven van voedselhulp aan families in Jemen, die door hongersnood en oorlog zijn getroffen. Dorcas werkt hier samen met ITDC (International Training and Development Center). Voor meer informatie zie www.dorcas.nl Dr. C.J.K. van Aalstweg 5 B in Hoorn. Telefoon: 0229-820395.