fbpx
Dorcas Winkel Hoorn uitgebreid met 550 m²

Dorcas Winkel Hoorn uitgebreid met 550 m²

De afgelopen periode hebben de vrijwilligers hard gewerkt om de winkel een compleet andere uitstraling te geven. De winkel is overzichtelijker geworden en er zijn allerlei afdelingen bij gekomen. Wat te denken van een brocante afdeling, sport afdeling en een verzamel afdeling, zomaar een greep uit het enorme aanbod. Ook is de meubelafdeling vergroot, desondanks is er voor grote wandmeubels, bedden en oversized bankstellen helaas onvoldoende plek. De in- en uitgang is verplaatst naar het nieuwe gedeelte.

Na de inbraak, vorig jaar, heeft het pand nu een alarminstallatie. Ook hangen er diverse bewakingscamera’s. De medewerkers van Dorcas Winkel Hoorn, allemaal vrijwilligers, doen een beroep op het geweten van hun klanten. 
Dorcas Winkel Hoorn ziet de toekomst zonnig tegemoet met deze frisse start. Meer ruimte, mooie spullen en nog steeds leuke kringloop prijsjes. De winkel is vanaf 7 februari ook op dinsdagmiddag open. Nieuwe openingstijden: Dinsdag van 12:00 tot 16:00 uur. Donderdag van 10:00 tot 16:00 uur. Vrijdag van 10:00 tot 16:00 uur. Zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur.

De inbreng van goederen geschiedt uitsluitend tijdens openingstijden. Bij de inname van de aangeboden goederen zal kritisch worden bekeken of de artikelen verkoopbaar zijn in de winkel. Er hangt een richtlijn voor goederen die niet worden aangenomen. Heeft u meubelen die u niet zelf kunt brengen, bestaat de mogelijkheid deze op te laten halen. Belt u met nummer 0229-820395 voor het maken van een afspraak. Dorcas Winkel Hoorn is gevestigd aan de Dr. C.J.K. Van Aalstweg 5b in Hoorn. U kunt ook een kijkje nemen op www.dorcaswinkelhoorn.nl , op facebook of instagram.