fbpx
BeddenReus, warme dekbedden…

BeddenReus, warme dekbedden…

Zo vindt u hier kwaliteitsboxsprings, ledikanten, matrassen, bedbodems, kledingkasten, hockers, nachtkastjes dekbedden, kussens en veel bed textiel. Bestellen kan heel eenvoudig via de webshop, maar u kunt ook langs komen in de winkel in Hoorn. Hier krijgt u bovendien een persoonlijk advies en u kunt er heerlijk komen proefliggen. 

Met de winter voor de deur is het goed om eens stil te staan bij de kwaliteit van uw dekbed. De één heeft het ’s nachts nu eenmaal warmer dan de ander. Bij Beddenreus hebben ze daarom een warmte klasse systeem ontwikkeld, waarmee u heel gemakkelijk kunt bepalen welk dekbed het beste bij u past. Wordt het dons, wol of synthetisch? De keuze voor een dons, wol of synthetisch dekbed is heel persoonlijk. Dons voelt erg licht aan en heerlijk soepel. Transpireert u veel? Dan past een dekbed van wol uitstekend bij u. Voor wie last heeft van allergieën heeft het meeste plezier van een synthetisch dekbed. Waar uw voorkeur ook naar uitgaat, met de prijs zit u altijd goed. Bij Beddenreus hebben ze uitsluitend goedkope dekbedden waar u veel plezier aan beleeft.

U vindt in de collectie ook alle gangbare maten, zodat u iets kunt vinden dat past bij elk formaat bed of boxspring. En zoals u van Beddenreus gewend bent, geven zij goede service en garantie. Kom gerust eens kijken in een van de winkels bij u in de buurt. BeddenReus, Dr.C.J.K.van Aalstweg 10 B in Hoorn. Telefoon: 0229-504742.