fbpx
Vernieuwde beddencollectie bij Medec

Vernieuwde beddencollectie bij Medec

Om bij te blijven met de nieuwste trends heeft het team van Medec een nieuwe uitgebalanceerde collectie samengesteld. De collectie boxsprings bestaat uit drie series: Economy Class, Master Class en Business Class. Een prima basis is de Economy Class boxspring voor mensen die gewoon een goed bed zoeken zonder al teveel keuzemogelijkheden. Daarna volgt de Master class. Deze serie biedt vele mogelijkheden wat betreft hoofdborden, bekledingen, matrastypen en toppers. De Master Class is perfect samen te stellen voor bijna elk type slaper en aan te passen aan elk interieur. Voor wie alleen genoegen neemt met het beste is er de Business Class. Met de meest luxe uitstraling en gebruik van de beste materialen is dit een echte topklasse boxspring om heerlijk in weg te dromen.

Behalve de boxsprings zijn ook de matrassen onder de loep genomen. Medec biedt diverse soorten pocketveringmatrassen, van heerlijk zacht tot comfortabel stevig en alles daartussenin. ‘Heb je het snel warm, zoek je een druk verlagend matras of heb je allergieën? Het team van Medec adviseert u graag om zo tot de juiste keuze te komen. Om uw slaapkamer compleet te maken heeft Medec een uitgebreide collectie bedden en slaapkamerkasten van het Duitse kwaliteitsmerk Nolte. Medec heeft diverse interessante acties om de nieuwe collectie succesvol te introduceren, deze vindt u in de advertentie van deze krant. Medec Wonen & Slapen, Dr.C.J.K.van Aalstweg 11 in Hoorn. Telefoon: 0229-267413. E-mail: verkoop@medecwonen.nl