fbpx
Kindertablets bij MediaMarkt Hoorn

Kindertablets bij MediaMarkt Hoorn

Niet alleen voor video’s en muziek, maar ook voor spelletjes. Als ouder wil je natuurlijk niet dat ze alles op internet kunnen zien. Daarom heeft Kurio verschillende tablets ontwikkeld speciaal voor kinderen. De kindertablets van Kurio zijn door de consumentenbond als beste getest. Het merk heeft dit jaar 3 nieuwe tablets geïntroduceerd: de Tab Lite, Tab Connect en Tab XL met ieder hun eigen sterke eigenschappen. Toch hebben ze allemaal één ding met elkaar gemeen: een veilige online ervaring voor jouw kinderen! Kurio bewijst dat een kindertablet niet duur hoeft te zijn. Deze tablets kosten namelijk nog een 100,- en is daardoor de perfecte manier om je kind te leren spelenderwijs om te gaan met een tablet.

De Kurio Tab Lite is voorzien van het Kurio genius-internetfilterssysteem, waarmee ze veilig online naar video’s kunnen kijken op het 7 inch display, zonder dat je zelf toezicht hoeft te houden. Of plaats zelf kindervideo’s op het interne geheugen van 8 GB. Dit geheugen is uit te breiden met een SD-kaartje tot 32 GB waardoor de Kurio Tab Lite ook perfect is voor onderweg. Geen sprake van vierkante ogen! Tenminste niet als het aan de tablet ligt. Het is namelijk heel eenvoudig om een tijdlimiet in te stellen op de tablet, zodat ze niet eindeloos online zijn. Maar welke tablet je ook kiest: iedere Kurio Tab is een veilige keuze om jouw kind spelenderwijs bekend te maken met de mogelijkheden van de digitale wereld.