fbpx
Ontdek sodastream bij MediaMarkt Hoorn

Ontdek sodastream bij MediaMarkt Hoorn

Is trouwens ook helemaal niet nodig, want met de nieuwe SodaStream Spirit One Touch verander je kraanwater in fris bruiswater met 1 druk op de knop. De Spirit One Touch is de nieuwste toevoeging aan het assortiment bruiswaterapparaten van SodaStream. En wat voor één: niet alleen maak je hiermee zonder moeite overheerlijk bruiswater, hij ziet er ook enorm stijlvol uit. Hierdoor past ‘ie perfect in iedere keuken.

Natuurlijk, het oog wil ook wat, maar het draait natuurlijk om de werking van het apparaat. Ook dat is dik in orde, want de Spirit One Touch doet zijn naam eer aan. Vul de glazen literfles met water, draai hem in het apparaat en bepaal vervolgens hoeveel koolzuur er aan het water toegevoegd moet worden. Daarna ben je nog maar één druk op de knop verwijderd van een frisse dorstlesser.

Met 1 druk op de knop bepaal je of je weinig, gemiddeld of veel bubbels wil. Zo maak je razend eenvoudig jouw favoriete drankje en dankzij de verwisselbare SodaStream CO2-cilinder maak je tot wel 60 liter bruisend water.

Fris drankje. Even zin in iets anders? Kies voor een van de talloze SodaStream-siropen, waarmee je razendsnel een glas sinas of cola maakt. Maak eerst een glas bruisend water klaar en voeg daarna de siroop toe. Het grote voordeel van deze siropen is dat ze beduidend minder suikers bevatten dan de frisdranken uit de supermarkt! Bij MediaMarkt Hoorn kun je altijd voorproeven!