fbpx
Smartbar bij MediaMarkt Hoorn

Smartbar bij MediaMarkt Hoorn

Vanaf nu heeft MediaMarkt Hoorn een speciale smartbar voor al u kapotte schermen! Ken je dat geluid van een scherm die uit elkaar spat op de harde stenen van een stoep. Je zult niet de eerste zijn die het overkomt en ook zeker niet de laatste. Gelukkig heeft MediaMarkt Hoorn de oplossing! Bij onze smartbar kan je je lelijke barst op je scherm zo snel mogelijk weg hebben.

Breng hem daarom gewoon naar onze winkel! Ons vakkundige personeel kan jouw gehavende toestel in de meeste gevallen snel herstellen. Gewoon terwijl je wacht! Je hoeft dus geen afscheid te nemen van je geliefde smartphone, want dat spinnenweb aan barsten is binnen no-time verleden tijd.

Maar we fixen niet alleen displays… Het display is natuurlijk het meest kwetsbare onderdeel van een smartphone of tablet, maar we zien ook vaak schade aan knoppen, camera’s of de accu. Ook dan helpt MediaMarkt Hoorn je snel weer op weg. De kapotte onderdelen van jouw apparaat vervangen we met een nieuw onderdeel van topkwaliteit. Vaak nog dezelfde dag, als we de onderdelen in huis hebben.

Maar.. voorkomen is beter dan genezen. We begrijpen het: een iPad Pro of Samsung Galaxy S9 zijn mooier om naar te kijken wanneer ze niet worden opgesloten in een hoes, maar een ongeluk zit in een klein hoekje. Daarom kan je je producten heel makkelijk beschermen met een screenprotector. Deze beschermengelen zijn er in verschillende soorten en maten, dus er is altijd een geschikte screenprotector verkrijgbaar voor jouw toestel!