fbpx
Mega Tegel & Badkamers nieuwe stijl…

Mega Tegel & Badkamers nieuwe stijl…

Zo kwam er een nieuw logo en zijn de kleuren aangepast aan de nieuwe huisstijl. Daarnaast werd ook het assortiment op verschillende plekken aangepast. Daarbij is gezocht naar nieuwe combinaties en werd ook de presentatie van de meer eigentijdse tegelsoorten verbeterd. 

Mega Tegels & Badkamers is de plek waar u terecht kunt voor alles op het gebied van badkamers, toiletten, wand- en vloertegels en sanitair. In de royale showroom van ruim 1500m2 vindt u verschillende bad- en toiletopstellingen en een grote variatie aan tegels die u zeker gaan inspireren. Daarnaast helpt het vakkundige verkoopteam bij Mega Tegels & Badkamers u graag bij het maken van een keuze. Omdat Mega Tegels & Badkamers graag tot de eredivisie behoort waar het gaat om sanitair, zijn deze zomer talrijke veranderingen doorgevoerd met o.a. een aantal series exclusieve tegels. Een aantal zaken in Nederland waren reeds aangepast en nu is ook Hoorn klaar voor een stralende herfst. 

Voor ieder zijn stijl en elk budget is er een ruim aanbod badkamers, tegels en sanitair. Veel sanitair en tegels zijn direct uit voorraad leverbaar, dus ook wanneer u renovatieplannen hebt, kunt u hier terecht. De verkoopspecialisten helpen u graag bij het maken van de juiste keuzes en staan altijd klaar voor vragen, informatie of een gratis 3D-ontwerp van uw badkamer.