fbpx
Dorcas Hoorn volgend jaar nog groter

Dorcas Hoorn volgend jaar nog groter

Door de grote variatie aan spullen, vind je altijd wel iets wat je kunt gebruiken. Het aanbod is zeer divers, van kleding tot speelgoed en van boeken tot knutselspullen. Volgend jaar komen daar meer klein meubelen en woonaccessoires bij.

Veel mensen weten inmiddels de weg te vinden en komen regelmatig in de Dorcas winkel. Ook de liefhebbers van curiositeiten hebben Dorcas ontdekt. Daarnaast hebben de vrijwilligers een leuke band met elkaar opgebouwd en werken ze daar met heel veel plezier in de winkel.

Begin volgend jaar wordt Dorcas een maatje groter. Maar liefst 600m2 komt er bij, omdat de magazijnen van Beerepoot gaan verhuizen. Daardoor komt er ruimte vrij om meer klein meubelen aan te bieden. Daarnaast zal ook de afdeling kleding worden uitgebreid.

Tip: op facebook en/of Instagram staan regelmatig foto’s van spullen die in de winkel te koop zijn. U kunt daar ook een reactie plaatsen als u iets speciaals zoekt. De winkel is onderdeel van Dorcas, een internationale organisatie voor ontwikkelingssamenwerking. De opbrengst gaat naar projecten in Oost-Europa en Afrika. De winkel is open op donderdag, vrijdag en zaterdag van 10:00 – 16:00 uur. Daarnaast kunt u ook op dinsdag spullen inleveren van 10:00 – 15:00 uur. Informeer ook eens naar vrijwilligers werk; er is van alles te doen in het magazijn en in de winkel.