fbpx
Beddenreus presenteert de Wekker Weken

Beddenreus presenteert de Wekker Weken

Daar kom je wel graag je bed voor uit! Zo profiteert u tijdens deze actieperiode van extra voordeel op veel matrassen en beddengoed. Bijvoorbeeld het ledikant Quincy voor slechts 109.-. Of wat dacht u van 3 halen 2 betalen op verschillende dekbedovertrekken en hoeslakens. 

Beddenreus vindt het belangrijk dat u tevreden bent én blijft. Daarom vindt u hier niet alleen aantrekkelijke prijzen en een eigentijdse collectie, maar ook goede kwaliteit en een uitstekende service. Ook zaken als een professioneel, eerlijk advies en uitgebreide garantie zijn bij Beddenreus de normaalste zaak van de wereld.

Tijdens de Wekker Weken kunt u profiteren van extra voordeel. Zo ontvangt u nu bij aankoop van een M-concept pocketveermatras het tweede matras gratis. Kies uit verschillende diktes, aantal veren en comfortzones het matras dat het beste bij u past. En tijdens de Wekker Weken krijg je ook nog eens 10% éxtra korting.
Bij aankoop van een Topcare matras krijgt u het tweede matras voor de halve prijs. De Topcare pocketveermatrassen, met antiallergische traagschuim toplaag, vormen zich perfect naar uw lichaam. Daardoor ligt u lekker ontspannen en kom je goed tot rust. Wanneer u één matras bestelt, krijg je 15% korting. Bovendien ontvangt u tijdens de Wekkerweken 15% éxtra korting. Graag tot ziens!