fbpx
Win een Wipeout-experience mét afterparty bij MediaMarkt

Win een Wipeout-experience mét afterparty bij MediaMarkt

Vraag jij jezelf tijdens het kijken ook weleens af ‘Hoe moeilijk kan het nou eigenlijk zijn? En bestaat je vriendengroep uit echte daredevils? Dan hebben we goed nieuws: dankzij Ultimate Ears maak je deze maand kans op een Wipeout-experience met afterparty voor jou en je vrienden! Leef je uit op de Wipeout baan en kom daarna bij met lekkere muziek, drankjes en een overheerlijke BBQ. Is dat niet kicken!?

Bestorm de baan met je Ultimate Ears Bluetooth-speakers en probeer niet geraakt te worden door vliegende ballen, draaiende balken en de boxhandschoenen die uit de muur komen. Nu denk je vast; ‘mét de Ultimate Ears Bluetooth-speakers’? En ja, dat lees je goed! Je kunt deze speakers gewoon meenemen, ze zijn namelijk water-, stofdicht en schokbestendig. Mocht je in het water vallen, dan blijven ze zelfs drijven! Daarnaast zijn ze ook nog eens makkelijk aan elkaar te koppelen voor een luid en helder stereogeluid.

Nadat jullie alles gegeven hebben op de obstakelbaan, is het tijd om weer op kracht te komen en aan de afterparty te beginnen. Start met een all-in-BBQ arrangement. Hier genieten jullie van onbeperkt eten en drinken en kletsen jullie bij over de hilarische val-momenten. Daarna is het tijd om die dansmoves te showen en met z’n allen te feesten! Hoe maak je kans op deze maandprijs? Laat elke aankoop in september scannen met je digitale clubpas in een van onze winkels, of log in als clublid tijdens het shoppen in onze webshop! www.mediamarkt.nl