fbpx
Magazijnleegverkoop bij EP:Beerepoot

Magazijnleegverkoop bij EP:Beerepoot

Profiteer acht dagen lang van extreem hoge kortingen op elektronica van topmerken. Wees er snel bij, want op=op. De altijd drukbezochte Magazijnleegverkoop van EP:Beerepoot is inmiddels niet meer weg te denken. Het gehele magazijn wordt opgeruimd om plaats te maken voor de allernieuwste modellen en dat levert spectaculaire aanbiedingen voor u op.

Wasmachines, drogers, (Oled)televisies, stofzuigers, koelkasten, inbouwapparatuur, koffiemachines en audio gaan weg voor bodemprijzen. Prachtige producten van onder andere Liebherr, Bosch, Samsung, Siemens, Philips, Miele, HEOS, Sonos, Bose, Sony, LG, Jura en AEG zijn aanwezig. Maar ook de mooiste barbecuemerken…

Vele klanten weten de weg naar het magazijn aan de Bollenmarkt te vinden. Niet alleen vanwege de hoge kortingen, maar ook vanwege het uitgebreide advies, de ongekende service en garantie die zij van EP:Beerepoot gewend zijn. Een mooie aankoop gedaan, maar heeft u geen ruimte in uw auto? Maak op zondag 23 september gratis gebruik van de Mercedes-Benz bestelwagens van Gomes!

Van zondag 23 september tot en met 30 september bent u van harte welkom op Bollenmarkt 15, 1681 PJ te Zwaagdijk-Oost (WFO-terrein). Op beide zondagen is het magazijn van 10.00 tot 17.00 uur geopend. Van 24 september tot en met 29 september bent u van 10.00 tot 18.00 uur welkom. Kom langs en profiteer van extreme kortingen, maar met de service van EP:Beerepoot. Kijk voor informatie en nog meer aanbiedingen op www.epbeerepoot.nl