fbpx
Fit for Free; bewust bewegen

Fit for Free; bewust bewegen

Nu de vakantieperiode bijna voorbij is, komt het regelmatig sporten weer binnen handbereik. En u weet het; door te sporten verbeter je je conditie, blijf je op streefgewicht en versterk je je spieren. Fit for Free vindt het belangrijk dat je na een vakantieperiode een goede start kunt maken in de sportschool. Het team helpt je daarom graag op weg.

Het stellen van een doel helpt als vertrekpunt. Als je goed voor ogen hebt wat je wil bereiken, is de kans van slagen veel groter. Met het Fit Start introductieprogramma helpen ze je bij het behalen van je doel. Het programma omvat o.a. om een sportroutine op te bouwen. Daarnaast leer je beter alle facetten van de sportschool te ontdekken. Verder wordt het programma geheel gratis aangeboden en kan zelf bepalen hoe lang je er gebruik van wilt maken.

Als je verspreid over 13 weken alle stappen doorloopt, ken je de club op je duimpje en heb je voor jezelf een sportroutine opgebouwd. Je bent dan al goed op weg. Voor wie het liever eerst een keertje wil uitproberen is er de gratis Dagpas. Bij Fit For Free Hoorn kan je overdag al sporten vanaf € 11,99 per maand. Via de website kan je een eigen abonnement samenstellen die aansluit bij jouw wensen. Uiteraard altijd onder een professionele begeleiding van een erkend sportinstructeur.