fbpx
Win een Lenovo game-pakket

Win een Lenovo game-pakket

Dan is deze maandprijs van MediaMarkt écht wat voor jou! Dankzij Lenovo maak jij kans op een complete MR game-set waardoor jij je waant in een wereld van 3D, zowel uit als thuis! Zo komt Lenovo met een nieuwe line-up aan gaming laptops en het paradepaardje, de Lenovo Legion Y530, is voor jou als MediaMarkt Clublid, binnen handbereik. Met een supersnelle Intel Core i7H-processor, 16 GB aan RAM-geheugen en een NVIDIA GTX1050Ti-videokaart game, stream, edit en werk je als nooit tevoren. 

Zo’n krachtige laptop nodigt uit om in een 3D-wereld te stappen, vandaar krijg je met deze maandprijs een Lenovo Explorer MR-headset; dé manier om Virtual Reality te ontdekken dankzij de magie van Windows Mixed reality. Deze, bijzonder eenvoudig te gebruiken, headset wordt geleverd met twee draadloze controllers waardoor jij jezelf helemaal kan verliezen in de immersie van jouw favoriete 3D-wereld.Enmet maar liefst €300,- Steam VR-tegoed kan jij zelf je games uitzoeken! Tot slot krijg je ook nog een Lenovo Legion Y25-10 gaming 24,5”full-HD monitor erbij, want thuis game je misschien liever op een groot scherm. 

Wil jij deze prijs winnen? Natuurlijk wil je dat! Laat elke aankoop in augustus scannen (door gebruik van je (digitale) Clubpas in één van onze winkels, of in te loggen als Clublid tijdens het shoppen in onze webshop) en maak kans op deze complete gaming-setup van Lenovo!