fbpx
Back to School met EP:Beerepoot

Back to School met EP:Beerepoot

In onze winkels vind je alles voor een geslaagd schooljaar. Uiteraard met de service van EP:Beerepoot. Welke laptop past bij jou? EP:Beerepoot beschikt over een breed scala aan merken en modellen, zodat er altijd een laptop is die past bij jouw wensen en budget.

Een snelle processor, sterke grafische kaart, veel opslagruimte of extra werkgeheugen? De keuze is enorm. Werk je graag op een groot scherm of kies je liever voor een compact formaat? Onze adviseurs helpen je graag bij het maken van de juiste keuze!

Ons laptop-assortiment omvat onder andere Acer, HP, Asus en Lenovo. Ga je liever voor een Apple MacBook? Ze zijn er nieuw én refurbished. Bij een refurbished-model ontvang je een gereviseerd, professioneel
gecontroleerd en gereinigd device, geleverd met 2 jaar garantie en dat heel voordelig… Met trendy accessoires zoals muizen, keyboards, tassen en sleeves ben je helemaal klaar voor het nieuwe schooljaar.

Overal in huis snel en stabiel (draadloos)internet maakt leren en studeren leuker en eenvoudiger. Onze repeaters vergroten het bereik van je WiFi en onze Powerline-adapters maken van elk stopcontact een super snelle internetverbinding. Zonder lastige bekabeling. Zo kun je direct aan de slag. Wist je dat je ook bij EP:Beerepoot terecht kunt voor reparaties aan laptops en PC’s? We helpen je graag, dus kom langs in één van onze vijf sfeervolle winkels in Hoorn, Bovenkarspel, Wervershoof, Schagen en Volendam.