fbpx
Gratis BBQ-workshops bij EP Beerepoot

Gratis BBQ-workshops bij EP Beerepoot

Want met dit prachtige weer is er natuurlijk niets mooier dan heerlijk buiten eten met vrienden en familie. Denkt u aan de aanschaf van een kamado BBQ maar wilt u eerst meer informatie, heeft u er al één maar haalt u nog niet het maximale uit de mogelijkheden of wilt u gewoon even de mogelijkheden van deze alleskunner bekijken? Doe dan op zondag 8 en zondag 15 juli mee met onze gratis BBQ-workshops!

U leert van een échte grillmaster de basistechnieken, waaronder de BBQ op de juiste manier vullen, hem veilig aansteken, de temperatuur beheersen en natuurlijk diverse kooktechnieken. En uiteraard wordt er ook lekker geproefd…

De workshops worden gehouden bij EP:Beerepoot Hoorn, hier kunt u ook kennis maken met het enorme aanbod aan kamado BBQ’s, houtskoolsoorten en accessoires. Kijk voor de beschikbare workshoptijden op www.epbeerepoot.nl en schrijf u snel in want vol=vol!