fbpx
Mooier wonen

Mooier wonen

Dus ook op zoek naar frisse woonideeën; breng dan eens een bezoek aan Profijt Meubel. Daar staat niet alleen een groot assortiment aan eettafels, stoelen en meubelen, ook zijn er fraaie woonhoeken gemaakt zodat u een nog beter beeld krijgt hoe de verschillende meubelstukken er straks in uw huiskamer bij staan.

Ook de nieuwe folder van Profijt Meubel laat zien dat het kan. Met mooie tafels gemaakt van verschillende materialen. Uiteraard blijft hout favoriet nummer één. Met een natuurlijke uitstraling zijn deze prima te combineren met vele woonstijlen. Tip; combineer de eetkamertafel met verrassende en kleurrijke eetstoelen zoals bijvoorbeeld de Minot met contrabies en contraststiksels. En meerdere kleuren leverbaar.

Zoekt u inspiratie voor uw woonkamer? Dan is er goed nieuws, want u profiteert nu van extra voordeel op het Catano woonprogramma bij Profijt Meubel. De serie bestaat uit ruw geborsteld eigen in combinatie met metaal. Trendy en stoer voor gezellige avonden samen met vrienden of familie.

Woonaccessoires bepalen ook vaak de sfeer in huis gedurende een bepaald seizoen. In de zomer willen veel mensen genieten van diverse (pastel)kleurtjes, zodat ze hiermee het zonnetje in huis halen. Maar ook woonaccessoires, zoals bijvoorbeeld vloerkleden, zijn heel geschikt om het nieuwe seizoen welkom te heten. Creëer ook in een handomdraai een totaal andere sfeer. Profijt Meubel helpt je er graag bij.