fbpx
Klantvriendelijkheid bij Keukensale Hoorn

Klantvriendelijkheid bij Keukensale Hoorn

Ontzorgen van de klanten! Dat is de missie van Edwin en Yvonne van Keukensale, gevestigd aan de Dr. C.J.K. van Aalstweg 6a in Hoorn. In de 1200 vierkante meter grote keukenspeciaalzaak in Hof van Hoorn kunt u terecht voor kwalitatief hoogstaande keukens in het zogeheten middensegment.

“Dan hebben we het over keukens die beginnen bij pakweg € 2.000,- en eindigen bij ongeveer 
€ 30.000,-. We hebben ze zo duur als de mensen zelf willen”, verduidelijkt Edwin in de fraaie showroom waar 22 keukenopstellingen je een goede indicatie geven wat er zoal te krijgen is en wat de populaire kleuren en materialen zijn.

Zo zijn de aardekleuren zeer in trek, moet de keuken van tegenwoordig greeploos zijn en behoort een kookeiland tot een van de meest gewilde onderdelen van de nieuwe keuken. Keramiek en Graniet keukenbladen
Dan hebben we het nog niet eens over Keramiek en Granieten keukenbladen, die helemaal hot zijn. “Met Keramiek is dat op dit moment het summum. Het zijn beide prachtige oplossingen, maar op Keramiek kun je écht alles zetten en snijden, zonder dat je er iets op ziet.”, aldus Edwin.

Maar composiet en hout als blad kan uiteraard ook. Bij Keukensale Hoorn kunt u uw hart ophalen. Edwin en Yvonne helpen u dolgraag op uw route naar uw nieuwe droomkeuken. Keukensale Hoorn bedient een regio van ongeveer 22 kilometer rondom Hoorn. Dat impliceert dat het duo naast Hoorn ook regelmatig klanten krijgt uit Heerhugowaard, Enkhuizen, Obdam en Purmerend. “We leveren daarnaast aan aannemers en doen kleinschalige projecten.

Het gaat ons erom dat men gelukkig de deur uitgaat. We denken graag in alles mee met de klant en maken desgevraagd een 3D-tekening voor ze. Men moet bij ons een goed gevoel hebben, bovendien de zekerheid hebben dat we hen helpen met alles. En ik kan met stelligheid zeggen dat we het oplossen”.

Keukensale Hoorn werkt met alle bekende merken apparatuur, zoals Siemens, AEG, Zanussi en Quooker. al zetten Edwin en Yvonne de klanten net zo lief op het spoor van de voordeliger variant Selzius, verkrijgbaar in RVS, geborsteld RVS, Gun Metal (zwart), Koper en Gold. Edwin tot slot: “Met ons kunnen ze alle kanten op”. De openingstijden zijn: dinsdag, woensdag en vrijdag van 10.00 tot 18.00 uur, donderdag tot 21.00 uur (koopavond) en zaterdag van 10.00 tot 17.00. 

Alle zondagen open van 12:00 tot 17:00 uur. Maandag is de winkel dicht. Voor meer informatie kunt u bellen, tel. 0229 769125. Een kijkje op de website kan ook: keukensale.com