fbpx
Beter Bed, Volop jubileumvoordeel

Beter Bed, Volop jubileumvoordeel

En dat betekent feest voor uw slaapkamer, want in de winkel zijn vele speciale aanbiedingen te ontdekken. Neem de Beter Bed Select matrassen, nu twee halen en één betalen. Of de kwaliteit én lage prijs van de Kårlsson boxspring Arendal of de super aanbiedingen om de M-line matrassen. Wat u ook kiest, u slaapt beter met Beter Bed.

Kårlsson is kwaliteit uit het hoge noorden. Het biedt ongekend comfort en een unieke uitstraling. Met de hoogwaardige boxsprings en comfortabele donzen dekbedden en hoofdkussens ervaart u een heerlijk diepe, intense nachtrust. Met de boxspring Arendal geniet u van hoogwaardig vakmanschap en ervaart u slaapcomfort in zijn meest pure vorm. En nu tijdelijk met gratis topmatras cadeau.

M-line boxsprings en matrassen zijn vooral ook bekend bij onze topsporters. Zij ervaren de juiste ondersteuning van een uniek samenspel tussen een perfect matras en een hoogwaardige boxspring. Verkrijgbaar in zowel vlakke als elektrisch verstelbare uitvoeringen met gebruiksvriendelijke afstandsbediening en in diverse breedte- en lengtematen. Kies zelf het hoofdbord, de designpoten, de luxe stofsoort en praktische hockers die bij u passen en uw slaapkamer is weer als nieuw.

Het Duitse Emma is een groeiende nieuwkomer op de matrassenmarkt en heeft sinds 2013 één van de online best verkopende matrassen van Europa in huis. Door de combinatie van traagschuim, koud schuim en gel profiteert u van ultieme ondersteuning, drukverlaging én comfort. Dit matras, dat in 2017 door diverse onafhankelijke consumentenorganisaties in meerdere landen bekroond is, is exclusief verkrijgbaar in de winkels én webwinkel van Beter Bed.