fbpx
Olympische prijzen bij EP:Beerepoot

Olympische prijzen bij EP:Beerepoot

Beleef de laatste sportmomenten van deze Spelen op een haarscherp en prachtig vormgegeven OLED-beeldscherm. Geniet van het diepste zwart en het helderste wit, van extreem levendige kleuren en de meest vloeiende sportbeelden met ongelooflijk veel detail! EP:Beerepoot is de enige winkel in Noord-Holland waar u alle merken, modellen en formaten OLED televisies kunt aanschouwen. Zelfs de enorme 77 inch modellen van Panasonic, LG en Sony! Ze adviseren u graag welke televisie het beste bij uw wensen past.

Bent u geslaagd voor een mooie televisie, maar kijkt u op tegen de installatie of durft u de muurbeugel niet te monteren? Heel begrijpelijk! De installateurs van EP:Beerepoot komen graag bij u langs om dit te verzorgen. Uw televisie wordt met zorg geplaatst of opgehangen aan een muurbeugel. Ook de installatie van de zenders wordt natuurlijk verzorgd. Voor deze professionals geen probleem, dus vraag gerust naar de mogelijkheden.

Wist u dat EP:Beerepoot élke week een nieuwe Dikke Donderdag Deal aanbiedt? Een messcherpe en unieke aanbieding die u niet mag missen, dus houd de website en Facebook in de gaten!