fbpx
Gamma, over vloeren kopen…

Gamma, over vloeren kopen…

Vloeren hebben een belangrijke functie in je huis. Niet alleen moeten ze tegen een stootje kunnen, maar ook passen bij jouw stijl. Gamma heeft een breed assortiment aan vloeren. Denk hierbij aan houten- of kunststofvloeren met een houtlook, zoals laminaat of PVC vloeren. Zorg wel altijd voor een passende ondervloer en de juiste afwerkmaterialen, zoals overgangsprofielen en plinten. Van vloeren en onderhoudsmiddelen tot vloerlijmen en deurmatten, je vindt het allemaal bij Gamma.

Een paar voorbeelden. Gamma biedt je o.a. houten vloeren in verschillende soorten, kleuren en uitvoeringen. We leveren onder andere hard eiken en het zachtere grenen en vuren. Bovendien kun je kiezen tussen verschillende typen houten vloeren: massief en lamelparket.

Wie kiest voor zelf leggen van een vloer ontdekt dat laminaat of pvc vloeren leggen een fluitje van een cent is. Beide vloersoorten lijken erg op echt hout, maar zijn alle twee gemaakt van kunststof en dus gemakkelijk in onderhoud.

Tip; om je vloer te beschermen of een warmere uitstraling te geven, kun je kiezen uit verschillende soorten deurmatten en vloerkleden. En kies voor een droogloopmat om te zorgen dat je altijd met droge schoenen binnen komt lopen.