fbpx
Sanidirect;  hoge kortingen op badkamers

Sanidirect; hoge kortingen op badkamers

Dan geeft Sanidirect 40% korting op complete badkamers. Daarnaast is er een gratis wandcloset naar keuze. Verder is het mogelijk om nu uw badkamer te reserveren tegen 2017 prijzen en afleveren in 2018.

Sanidirect is de snelst groeiende sanitair winkel van Nederland. In de showroom op het Hof van Hoorn presenteert deze sanitair specialist maar liefst vijftien compleet ingerichte badkamers. Uiteraard volgens de laatste trends en alle woonstijlen zijn er vertegenwoordigd. 

Kenmerkend voor Sanidirect is dat naast een deskundig team ook eigenaar Jurgen Stout zelf in de showroom meewerkt. Persoonlijke aandacht, een transparant prijsbeleid en goed samengesteld assortiment zijn de belangrijkste speerpunten van de formule. Centraal staan de Pakket Deals. Dat zijn ingerichte badkamers en toiletten voor een complete alles-in-één-prijs en inclusief tegels. Zo weet u als klant gelijk waar u aan toe bent. 
Ook waar het gaat om nieuwe badkamer trends loopt Sanidirect graag voorop.

Zoals een badkamer met zwart sanitair is in de showroom aanwezig. Daarnaast is er een ruim overzicht van douchewanden, badmeubelen, baden, toiletten, tegels, kranen en alles wat u nog meer nodig heeft in de badkamer. Zo is Sanidirect een mooie aanwinst voor Het Hof van Hoorn. Meer weten? kijk dan ook eens op www.sanidirect.nl