fbpx
Swiss Sense, viert 100-jarig jubileum

Swiss Sense, viert 100-jarig jubileum

Bij Swiss Sense helpen ze u graag bij het maken van een goede keuze waar het gaat om comfortabel slapen en weer opstaan. Immers iedereen slaapt anders. Om die reden neemt uw slaapadviseur dan ook graag de tijd en beantwoordt het verkoopteam graag al uw vragen over slaaphouding en gebruikte materiaalsoorten. En uiteraard kunt u hier uitgebreid komen proefliggen.  

Iedereen geniet van heerlijk comfort en de mooie looks van een boxspring uit de Home 365 collectie. De collectie heeft een ruim aanbod in designs en is zeer goed betaalbaar. Met een boxspring uit de Home 365 collectie ben je iedere nacht verzekerd van een heerlijk ligcomfort en dat merkt u, iedere ochtend weer.

Bij Swiss Sense staat een groot assortiment boxsprings bestaande uit elektrisch verstelbare en vlakke boxsprings voor u klaar om ontdekt te worden. Ook pocketvering, traagschuim en natuurlatex matrassen en toppers ontbreken niet in de collectie. Tevens vindt u er een uitgebreide collectie beddengoed en accessoires.

En beleef ook de Winter Sale in de Swiss Sense winkel op het Hof van Hoorn met tal van verrassende aanbiedingen. Dr.C.J.K.van Aalstweg 10D, Hoorn. Telefoonnummer: 0229-210973.