fbpx
Voor sfeer die bij je past…

Voor sfeer die bij je past…

Laat u tijdens de woonmaand oktober eens inspireren door het artistieke team bij Thuisin Hoorn en ontdek welke nieuwe mogelijkheden er zijn. Houten jaloezieën, sfeervolle gordijnen, het gebruik van natuurlijke materialen en vloerkleden, ze zijn weer in beeld. Thuisin Hoorn heeft het hele pakket in het uitgebreide assortiment: gordijnen, raamdecoratie, vloeren, verf, behang en inbouwkasten. En de totaaldecorateur komt met plezier bij u thuis om de styling op locatie uit te voeren. 

Absoluut hot in 2017 zijn ook de pvc vloeren. Dat past in onze behoefte naar duurzaamheid en onderhoudsvriendelijkheid. Thuisin Hoorn heeft de vloeren in een zeer breed kleurenpakket, zodat er altijd een vloer is die het beste past in een interieur. Natuurlijk zijn bij Thuisin Hoorn ook houten vloeren, tapijt, vinyl, marmoleum en laminaat verkrijgbaar. 

De stap van de vloer naar de kast, is zo gemaakt. Een opgeruimd huis weerspiegelt een opgeruimd hoofd. Houd jij ook zo van orde? Thuisin Hoorn levert en plaatst schuifwandsystemen en inloopkasten op maat.
Thuisin Hoorn werkt met kleuren, stijlen en trends. Het dynamische bedrijf biedt met plezier creatieve oplossingen en helpt je graag met het leggen en/of monteren van je nieuwe interieur. Dat merk je aan alles. Voor meer info zie: www.thuisin.nl