fbpx
Sanidirect nieuwe Sponsor Apollo ‘68

Sanidirect nieuwe Sponsor Apollo ‘68

Voetbalclub Apollo ’68 is een relatieve kleine voetbalclub en het is dan ook best bijzonder dat de Jo14 dit jaar zijn ingedeeld in de Hoofdklasse. Voor dit team werd een nieuwe sponsor gezocht en Jurgen Stout, eigenaar van Sanidirect Heerhugowaard en Hoorn, heeft het contract hiervoor ondertekend. Afgelopen zaterdag kreeg het team de nieuwe tenues. Jurgen Stout, van wie zijn zoon ook in dit team speelt, werd bedankt met een mooie bos bloemen.

Bij Sanidirect koopt u als consument slim en direct. Online of gewoon in Hoorn in de winkel. Zij helpen u graag om de juiste keus in de aankoop van complete badkamers, sanitair en tegels te maken. Bij Sanidirect koopt u A-merken tegen internetprijzen. En direct uit voorraad leverbaar, tenzij anders is aangegeven bij de producten..

Het uitzoeken van een complete badkamer is best nog een lastig klusje. Daarom presenteert Sanidirect de Pakket Deals. Dat zijn compleet ingerichte badkamers en toiletten voor een complete prijs, inclusief tegels. Dat scheelt u een hoop denkwerk en u kunt meer tijd besteden voor de finishing touch, bijvoorbeeld voor het uitzoeken van de leuke accessoires en de juiste handdoeken. En komt u er niet uit, vraag het dan aan de Sanidirect sanitair specialisten voor goed advies.