fbpx
EP Beerepoot: De zomer in het hoofd!

EP Beerepoot: De zomer in het hoofd!

Een enthousiaste groep potentiële grillmasters stond om de diverse BBQ’s opgesteld en overheerlijke BBQ-geuren werden in de wijde omgeving waargenomen. Bakken, stomen, grillen en roken met als resultaat; de sappigste steaks en overheerlijkste vis. Samen met BBQ-master Danny Hovestad leerden zij onder andere de accessoires op de juiste manier te gebruiken, het verschil tussen de houtskoolsoorten, hoe de temperatuur te beheersen en natuurlijk diverse kooktechnieken.  

Het werd een middag lekker kokerellen op dé trend van dit moment. Leerzaam én heel gezellig! Bent u ook benieuwd naar de mogelijkheden? In de maanden juli en augustus zijn nog diverse workshopdata beschikbaar.

Barbecueën geeft een heerlijk zomers gevoel, maar daar hoort wél een goed stukje muziek bij. Daarom ontvangt u bij geselecteerde producten, afhankelijk van uw aankoop, een bluetooth speaker of draadloze hoofdtelefoon cadeau t.w.v. maximaal € 379,-. De bluetooth speakers zijn ideaal voor in de tuin, op het strand of op de camping. De draadloze hoofdtelefoon beschikt over de unieke noise cancelling-techniek en rekent af met omgevingsgeluiden. Maximaal genieten dus tijdens de trip richting uw vakantiebestemming. 

Dit is de laatste actieweek, dus wees er snel bij. Deze actie is geldig bij heel veel producten. Kom snel langs in een van onze winkels in Hoorn, Bovenkarspel, Wervershoof, Schagen of Volendam of bekijk de digitale folder op www.epbeerepoot.nl. Uiteraard staan in de winkels de producten én cadeaus demonstratie klaar.