fbpx
Ontdek hier uw ideale boxspring

Ontdek hier uw ideale boxspring

Bij Swiss Sense staat een groot assortiment boxsprings bestaande uit elektrisch verstelbare en vlakke boxsprings voor u klaar om ontdekt te worden. Ook pocketvering, traagschuim en natuurlatex matrassen en toppers ontbreken niet in de collectie. Tevens vindt u er een uitgebreide collectie beddengoed en accessoires. 

Een goede nachtrust begint met een professioneel en persoonlijk advies. De slaapadviseurs staan dagelijks en op koopzondagen voor u klaar. Kom eens langs voor een vrijblijvend advies op maat. Dat is pas slapen met een goed gevoel. 

Onder de noemer Lente Voordeel staat nu de boxspring model Home 155 in de schijnwerpers. De prachtig vormgegeven boxspring heeft een strak en stijlvol hoofdbord, wat zorgt voor een tijdloze uitstraling. Hij biedt een grenzeloos slaapcomfort en is standaard uitgevoerd met 9-zone pocketvering matrassen welke door middel van speciale hoezen rechtstreeks met een rits aan de box zijn bevestigd. Wilt u liever een ander matras en/of topper, dan stemt u dit eenvoudig af op uw wensen en voorkeuren. Geniet met boxspring Home 155 van een optimale nachtrust, iedere keer weer.