fbpx
Laatste dag Breaking Deals

Laatste dag Breaking Deals

Of u nu een wasmachine, een nieuwe LED TV of een tablet zoekt, bij BCC Hoorn helpen de verkopers u met advies op maat bij het maken van de juiste keuze. En dat kan op zondag 25 juni nog heel voordelig met de jongste Breaking Deals.  BCC biedt u de beste service tegen de beste prijs. Dat is zeker, ook in Hoorn. De ruime winkel op het Hof heeft een oppervlakte van maar liefst 1500 vierkante meter, verdeeld over twee verdiepingen. Ook op internet is BCC actief. En met een uitstekende BCC Bezorgservice die uw bestelling 6 dagen per week bij u thuisbezorgen. Uw bestelling wordt op de afgesproken tijd bij de voordeur afgeleverd en oude apparaten nemen ze gratis voor u mee terug. 

Twee weken geleden introduceerde BCC de jongste Breaking Deals. Een huis-aan-huis krant met ronduit spectaculair voordeel op tal van aantrekkelijke elektronica variërend van smartphones, action cams, wasmachines en espresso apparaten. Maar let op, laatste dag is zondag 25 juni.

Extra voordeel vindt u bij BCC in de witgoed voordeelhoek. En wilt u nog even over uw aankoop nadenken? Dan kunt u dat doen onder het genot van een lekker kopje koffie in de koffiecorner. BCC Hoorn is bovendien ook Apple authorised reseller. BCC, zoals altijd op alle zondagen geopend vanaf 12.00 uur. BCC Hoorn – Dr. C.J.K. van Aalstweg 8 – Hoorn – Website www.bcc.nl