fbpx
Holiday met EP!

Holiday met EP!

Genieten van je favoriete muziek het kan altijd en overal. Deze actie start op zondag 25 juni. Kijk, zo begint uw vakantie pas écht goed. De dagen zijn lekker lang en het zonnetje doet goed zijn werk. De meeste vakantieplannen zijn nu wel gemaakt. En natuurlijk neemt u uw eigen muziek mee op reis. Daarom ontvangt u bij geselecteerde producten, afhankelijk van uw aankoop, een bluetooth speaker of draadloze hoofdtelefoon cadeau. 

Bijvoorbeeld de SoundLink Color II speaker, hij steelt de show dankzij zijn vier zomerse kleuren en past in elke strandtas. De SoundLink Revolve speaker levert grote prestaties en 360°-geluid. Dankzij de indrukwekkende accuduur is hij ideaal om mee te nemen. Of zet de QuietComfort 35 draadloze hoofdtelefoon op en hoor alleen wat uzelf wilt horen, dankzij de unieke noise cancelling-techniek. Maximaal genieten dus tijdens de trip richting uw vakantiebestemming. Het zijn stuk voor stuk top producten die tot stand zijn gekomen, dankzij jarenlang investeren in innovatie en kwaliteit!

De actie is geldig bij heel veel producten, dus kom snel langs in een van onze winkels in Hoorn, Bovenkarspel, Wervershoof, Schagen of Volendam. Of bekijk de digitale folder op www.epbeerepoot.nl. Uiteraard staan in de winkels de producten én cadeaus demonstratie klaar! EP:Beerepoot wenst u alvast een hele fijne vakantie toe.