fbpx
Superkeukens: de naam zegt het eigenlijk al!

Superkeukens: de naam zegt het eigenlijk al!

In de showroom van Superkeukens vindt u een grote collectie aan uitgelezen keukenopstellingen. Van gezellig romantische keukens tot strak design met moderne hoogglans panelen. En er zijn keukens voor elke woning van groot tot kleiner. Kijk zo kan een bezoek aan deze keukenspeciaalzaak wel eens een heel bijzonder uitje worden.

Mooie én praktische keukens, daar draait het Superkeukens om. Want de keuken van nu is vaak het middelpunt van het familieleven. De nieuwe serie keukens bieden volop mogelijkheden om uw ultieme keukenwens in vervulling te laten gaan.

En hier betaalt u nooit teveel. Door eigen import uit Duitsland zijn de lijnen extra kort en dat scheelt u de nodige euro’s. Daarnaast bij Superkeukens geen verkooppraatjes over extra aanbiedingen, maar gelijk de beste prijs, zonder handje klap.

U kunt hier niet alleen complete keukens uitzoeken, ook heeft Superkeukens een breed aanbod aan modellen uit het eigen apparatenprogramma met o.a. heteluchtovens, vaatwassers en gaskoopplaten. 

Laat u inspireren tijdens de Superkoopzondag op het Hof van Hoorn en neem bij een bezoek aan Superkeukens de maten van uw huidige keuken mee. Samen met uw verkoopadviseur kan dan gelijk een gratis 3D keuken ontwerp worden gemaakt. En naast deskundig advies kan Superkeukens ook voor een vakkundige de- en montage van uw nieuwe keuken zorgdragen. Kortom: Het verkoopteam nodigt iedereen uit om de nieuwe collectie te komen bekijken. Parkeren gratis voor de deur.